Köket!

1kommentarer

Själva köket är fäärdigt! Det enda som fattas är någon typ av lucka ovanför fläkten (som ni ser på bilderna) och kanske nåt trevligt på köksbänken nånstans. Resten av köket som inte är med på bild ska målas om, och "syhörnan" byggas om till walk-in-skafferi, men det är baby steps som gäller här ;)

Här kommer lite bilder på det som är ÄR klart! Ber om ursäkt för lite småskumma mobilbilder.









Ser ni dom snygga strömbrytarna/uttagen? ;) Love it!








Och en liten egenodlad avocadoplanta fick slinka med, i en ursnygg lerkruka från IKEA som till min stora glädje blev sådär läckert "antik" i utseendet av kalkrikt vatten! 



Och slutligen lite bilder på ljuset!







Det här har alltså varit en "budgetrenovering" av köket, vi har målat stommarna och väggen runt fönstret, målat taket, bytt bänkskivor som vi själva vaxat mörka, bytt kakel, fläkt och satt dom sjukt läckra lamporna i taket istället för lysrör. Vi har även tagit bort lysrören under överskåpen och spårat in en ljusslinga istället som man kan dimra i olika styrkor. Vi har också bytt strömbrytare och uttag i hela köket samt spårat in några extra. Ibland är det bra att bo med en elektriker ;)

Det har trots ordet "budget" inte varit en jättebillig renovering, men jämfört med att byta till ett helt nytt kök var det nästan gratis. Vi har lyckats spara in lite på att t.ex kaklet var på halva priset när vi köpte det, och fläkten som normalt kostade ca 4 000 kr var nedsatt till 995 kr när vi åkte och kikade, snacka om tur!
Jag var lite skeptisk till hur den skulle bli eftersom den är lite annorlunda, men det kunde inte ha blivit bättre när den väl satt där. 

Vi är riktigt nöjda och stolta över slutresultatet, vi har ändå gjort allt helt själva och skillnaden är otrolig! Ska lägga upp en före-bild senare.

Vad tycks?

1 kommentarer

amanda

16 Aug 2015 21:50

åååh va fint!! vart ju jätte bra ju! älskar den mörka bänkskivan.

Svar: Tack! Ja vi är så nöjda!! :D
Mikaela

Kommentarer uppskattas alltid!

Publiceras ej