Det är verkligen speciellt att jobba på krogen, vara nykter bland alla fyllon och tjäna pengar istället för att göra av med dom. Jag brukar säga att det är ungefär som att jobba på dagis, nivån på människor är ungefär samma, förståndet lika så.
 
Jag har åtminstone tappat festsuget lite sen jag började, när man alltid är bland fulla människor och ser hur dom faktiskt beter sig och hur dom ser ut efter x antal drinkar, ja då känner man mest "men fy, är det sådär jag är när jag är full?!" Sen kanske man inte vill hänga på jobbet om man väl är ledig en helgkväll ;)
 
Du ser alltid så mycket du aldrig tänker på när du är ute, vad folk har på sig, hur folk dansar, hur folk raggar. Jag tycker det är underhållande när töntarna släpper loss på dansgolvet, dom där som är så genomtöntiga att till och med dansen är töntig. Pinsamt gulligt på nåt sätt. Man ser tjejerna som inte ser ut att vara en dag över 14, och undrar varje gång hur dom egentligen kom in. Överförfriskade som lite förläget kommer och frågar vart utgången är egentligen. Machokillarna som kanske förvisso ser bra ut men är så medvetna om det att det är avtändande, som kommer och raggar på en och tror att dom har en chans.
 
Igår såg jag den minsta knutte jag nånsin sett! Han kom fram till bordet och vinkade, och han nådde nätt och jämt över bordskanten. Inte en dvärg, utan en riktig miniatyrmänniska!
 
Jag älskar mitt jobb, det är fruktansvärt roligt, omväxlande och det är så roliga underbara kollegor! Dessutom är det det första jag är riktigt riktigt bra på, istället för att bara vara en medelmåtta. Kommer jag nånsin tröttna på det här jobbet? Det har jag svårt att tro.