Milton, min fina chihuahua, har sedan han var ca 2 år fått nån typ av anfall med ungefär ett halvårs mellanrum. Jag har aldrig märk nåt samband mellan anfallen, dom har kommit vare sig han har varit hemma och tagit det lugnt eller vi varit ute på promenad, men dom håller i sig några min och sen är han tillbaka som vanligt igen.
Imorse fick han ett anfall när jag höll på att göra iordning Kottan för dagis, och eftersom han fick ett anfall för bara 1,5 månad sen senast ringde jag veterinären så fort jag kom hem från dagis.
 
Dom trodde att det kunde vara epilepsi, men det var inget man gjorde nåt åt när det kommer så sällan, och inget man kunde "hitta" om det inte var under ett anfall. Men vi bokade in en hälsokoll nästa vecka för att kolla hur han mår annars, bara för säkerhets skull när det nu kom med kortare mellanrum.
 
Jag har varit hängig flera dagar med förkylning, och nu verkar det som Kottan åkt på det också. Hon var trött och grinig imorse när jag väckte henne strax innan vi skulle åka, men det kan hon ju vara ibland och tempen visade på 37 så vi åkte till dagis och jag sa att dom fick ringa om hon verkade vara dålig. Nu ringde dom och sa att hon verkade hängig och ingenting var roligt, men deras temp hade inte heller visat på feber. Så det är lika bra att jag hämtar hem henne så får vi ha sjukstuga ihop. Kottstackarn.