Året som gått har det både hänt mycket, och inte speciellt mycket.
Året inleddes hur som helst med att jag var megatjock, firade min 26:e födelsedag och ett evigt väntande på den där bebisen i jättemagen.
 
 
 
Han drog ut på det så länge han bara kunde, men sen gick det inte längre och 9 dagar över tiden kom han i sån raketfart att vi knappt hann in till sjukhuset!
 
 
Lillebror <3
Världens snällaste, gladaste bebis!
 
 
 
Min oro för eventuell svartsjuka och konkurrens mellan barnen var helt obefogad då Kira från start bara var världens bästa lilla storasyster helt enkelt.
 
 
 
 
 
 
 
Renoveringen har gått på sparlåga medan vi har haft fullt upp med att vara en familj, men lite smått har det hunnits med.
 
 
 
 
Byte av dörrar till badrummet nere och alla tre sovrum på övervåningen, och Milos rum blev färdigt och inflyttat under semestern. Sakta men säkert....
 
Det här året har vi också försökt fixa iordning lite ute.
 
 
 
 
 
 
 
Det planterades en hel del! Och faktiskt har jag grävt majoriteten helt själv. Ett gäng björnbär och ett gäng hallon, två vinbärsbuskar, en massa smultron och olika jordgubbar och en krusbärsbuske. Ogräsrensningen hade vi däremot inte en tanke på, så vi har haft många gigantiska maskrosor och annat ohyggligt stort ogräs här hemma.
 
 
Men framför allt har vi vuxit som familj, på många sätt. 2014 kanske inte kommer innehålla lika storslagna saker som det här året, men jag ser fram emot så mycket annat!
 
Jag hoppas alla får en fantastisk kväll, och ett fantastiskt år!