Det här året har gått så rysligt fort! Snart är det ett nytt år, som förhoppningsvis kommer innebära stora förändringar då det är min sista termin på universitetet.
 
Sedan sist har det jobbats som vanligt, och varit julfest med Strömpis/Pitchers. Riktigt kul var det! Det blev en så bra men ganska konstig kväll, och jag slapp må dåligt dagen efter också. Stort plus!
Sen Milo föddes har jag mest bara blivit trött och illamående innan jag blivit speciellt full, och riktigt bakfull trots det också, så det är skönt om det äntligen släppt så man kan få ha lite roligt igen när chansen bjuds :)
 
 
 
I år, liksom dom två tidigare jularna som varit, firades julafton hemma hos oss. Ganska skönt att slippa åka någonstans, och barnen har allt dom behöver här (och inte så mycket dyrbart att förstöra).
Kims familj kom hit och det åts en massa, och sen kom tomten!
Barnen blev som tur var inte alls rädda, utan Kira visade glatt tomten vart granen var och satt och tog emot och delade ut alla paket. Barnen hade visst varit snälla i år så det blev myycket paket, men dom blev så glada för allt!
 
 
 
Barnen var så fina i sina kläder, men som vanligt svåra att få med på bild. Bad dessutom Kim att ta lite kort i år så att jag också ser ut att vara med på något vi gör, det blev ett jättesuddigt kort när jag blundade, som vanligt när han tar kort...
Men dom bästa korten jag kunde få till på barnen kommer här!
 
 
 
 
Som ni ser blev dom inte heller speciellt bra...
Men men, vi har haft en bra jul och det är huvudsaken!
 
Det enda tråkiga var att jag blev dålig på kvällen och spydde under natten, och det högg i magen hela juldagen också. Så jag missade den dagen på året man allra helst vill jobba, juldagen! 
Idag laddar jag däremot för jobb och hoppas på att några orkar gå ut och festa lite ikväll med.