Pulled pork - bättre sent än aldrig!
0kommentarer

Jag må vara typ den sista i Sverige att testa pulled pork, men nu har jag äntligen gjort det!
Det var specialpris på picnicbog i affären så det blev nästan gratis också ;)
Jag använde:
Ca 1,5 kg picnicbog
1 gul lök
4 vitlöksklyftor
En flaska barbecuesås (ca 250 ml)
Salt och peppar
Jag klappade in köttet med salt och peppar runt om och la ner i en gjutjärnsgryta. Klyfta löken och skala vitlöksklyftorna och lägg ner runt om. Häll på barbecuesåsen, lägg på locket och ställ in i ugnen på 125 grader, ca 4 timmar.
Kolla läget nån gång i timmen så det inte bränner fast eller blir alldeles för blött.
Efter fyra timmar testade jag att dra i köttet med två gafflar och det verkligen föll isär! Blanda runt det med såsen som är kvar i grytan.
Vi åt det i pitabröd med lite grönsaker, creme fraiche och hemgjord guacamole.
Riktigt gott och mättande!
Kommentarer uppskattas alltid!